NEA ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ της Ελληνικής Κοινότιταs ths Oshawa και Περιχώρων



Οshawa - NEA ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ
Την προηγούμενη Τετάρτη ξεκίνησε η νέα σχολική χρονιά μετά το απαραίτητο καλοκαιρινό διάλειμμα, και τα παιδιά της παροικίας μας, της πόλης της Oshawa και περιχώρων, επιστρέψαν στα θρανία και στους γνώριμους ρυθμούς της διδασκαλίας της Ελληνικής Γλώσσας.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της κοινότητας μαζί με τον πρόεδρο κ Γιώργο Τσαγκρινό και τους δασκάλους υποδέχτηκαν τους γονείς και μαθητές και τους ευχύθηκαν καλή επιτυχία για τη νέα σχολική χρονιά.
Κάθε νέα σχολική χρονιά τρέφετε και μεγαλύτερες προσδοκίες από την εκπαίδευση των παιδιών σας. Προσδοκείτε να δείτε την πρόοδο τους, να αντιληφθείτε τις ικανότητες τους να μηλουν με μεγαλήτερη άνεση την ελληνική γλώσσα κάθε χρόνο που περνά, και αυτη είνε και για εμάs μεγάλη πρόκληση.
Εμεις Φροντίζουμε οι εκπαιδευτικοί μας να στηρίζουν τις προσπάθειες των μαθητών με τον καλό λόγο, το χαμόγελο, την ευγενική προτροπή.
Οι εκπαιδευτικοί μας είναι από τους καλύτερους, όπως αποδεικνύει η ποιότητα της εκπαίδευσης απο το επίπεδο και τα επιτεύγματα της προιγούμενης σχολικής χρονιάς και νιώθω υποχρέωση μου να τονίσω ότι με βαση τον ενθουσιασμό της πρώτης ημέρας απο τους γονείς, θα ανταπεξέλθουν με την ίδια επιτυχία στα καθήκοντα τους και αυτή τη σχολική χρόνια.
Στέκονται κοντά σε κάθε μαθητής, με διακριτική αλλά έμπρακτη συμπαράσταση. Συναισθάνονται ότι επιτελούν όχι μόνον επάγγελμα αλλά λειτούργημα και έχουν γι αυτό την αμέριστη συμπαράσταση του συμβουλιου μας.

Περιμένουμε από σας να είστε ενεργοί μέσα στη σχολική κοινότητα, να βοηθήσετε όπου με τον καλύτερο δηνατο τροπο, να επισημάνετε με απλές προτάσεις και ιδέες και να συμβάλετε και εσείς με αυτον τον τρόπο στην άμεση βελτίωση στην εκπαίδευσης και η φωνή σας θα ακουστεί.
Διατηρούμε όπως κάθε χρόνο τα σχολεία ασφαλή, καθαρά, ζεστά, φιλόξενα και λειτουργικά.
Γιατί στα σχολικά κτίρια χτυπά η καρδιά της παροικίας μας.
Αυτονόητα θα είμαστε κοντά σε εκπαιδευτικούς και γονείς σε κάθε περίσταση που απαιτείται, σε κάθε κοινωνική ή εκπαιδευτική ανάγκη.
Η εκπαίδευση χτίζει το μέλλον και αποτελεί την πιο σημαντική επένδυση για όλους μας.